Felkészülés: a Vasas két góllal legyőzte a Nitrát

Vágólapra másolva!
2011.06.22. 23:02
Címkék
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Vasas labdarúgócsapata is, amely az FC Nitrát győzte le kétgólos különbséggel.

A klub hivatalos honlapjának híradása szerint Komjáti András négy újonnan érkezőnek is lehetőséget adott a kezdőben, akik nem is okoztak csalódást.

„Elégedett voltam a látottakkal, a felkészülés ezen időszakához képest biztató volt a játék képe. A szlovák kapus Luboš Ilizi megbízhatóan látta el feladatát, bár igazán nem is tették próbára ellenfelünk támadói. Egy nagy védése azért volt, amikor egy cseles szabadrúgás után hárított egy lapos lövést. A nyíregyházáról érkező kameruni jobbhátvéd Makadji Boukar is kifejezetten jó benyomást tett rám, védőfeladata ellátása mellett nagyon sokszor kapcsolódott be az összjátékba, az előtte játszó Kulcsár Dáviddal jól megértették egymást. Gáspár Józsit megviselte a nagy meleg, a szünetben rosszul érezte magát, a helyére beszálló Radványi Dávid fiatal kora ellenére - akárcsak egy héttel ezelőtt -, most is érett játékot mutatott. A középpályán Milos Jokicon látszott, hogy tud futballozni, volt egy szép megmozdulása ami után a kapufát találta el, ha fizikailag utoléri magát mindenképpen a hasznunkra lehet, akár csak a horvát csatárunk Marko Simic, aki jó helyzetfelismerésének köszönhetően góllal mutatkozott be" - nyilatkozta Komjáti András.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FC Nitra–Vasas-HÍD 0–2 (0–1)
Vága, 300 néző. Vezette: Kotora
Vasas-HÍD: Ilizi – Boukar, Mileusnic, Gáspár (Radványi, 46.), Katona (Polényi, 46.) – Kulcsár (Ponczók, 60.), Bakos, Kovács G. (Arsic, 60.), Jokic (Ferkó Cs. 60.) – Ferenczi (Beliczky, 60.), Simic (Mundi, 60.)
Góllövő: Simic (15.), Beliczky (78.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik