Felkészülés: André Alves duplázott, a Videoton 4-0-ra nyert

Vágólapra másolva!
2011.06.19. 19:55
null
André Alves formája nem romlott a vakáció alatt – két gólt szerzett (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I címvédője. A Videoton 4–0-ra nyert Trentino területi válogatottja ellen az olaszországi edzőtáborban – adta hírül a vidi.hu.

 

HÉCTOR SÁNCHEZ ALÁÍRT
Megvan Paulo Sousa első igazolása a Videoton vezetőedzőjeként: a 26 éves spanyol balhátvéd, Héctor Sánchez Cabrera vasárnap délután kétéves szerződést kötött a fehérváriakkal.

A nemrég kinevezett portugál vezetőedző, Paulo Sousa előzetesen gyors, dinamikus játékot várt játékosaitól Trentino területi válogatottja ellen. A klub hivatalos honlapjának beszámolója alapján a szakember eme kívánsága nagyjából teljesült is.

A mérkőzés eleje Videoton-fölényt hozott, amely a 18. percben érett góllá, ekkor Sándor György lőtt az olaszok kapujába. Nem sokkal később tovább növelte előnyét a magyar bajnok: Nagy Dániel húzott el a jobb oldalon, majd a középre adott beadását Nikolics Nemanja juttatta az ellenfél hálójába. A szünetben kétgólos Vidi-előnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A szünetben csereként beálló André Alves állította be a 0–4-es végeredményt. Előbb a 63. percben volt eredményes, amikor a szintén csereként pályára lépő Gosztonyi András beadását csúsztatta fejjel a kapuba, majd a 88. minutumban egy védelmi hibát kihasználva passzolt a trentinóiak hálójába.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
TRENTINÓI TERÜLETI VÁLOGATOTT (olasz)–VIDEOTON 0–4 (0–2)
Brentonico, 250 néző
VIDEOTON: Tujvel (Somodi, a szünetben) – Szolnoki (Lázár P., 63.), Vaskó (Lipták Z., 63.), Horváth G. (Jankovics, 53.), Hidvégi (Héctor Sánchez, 63.) – Nagy D. (Gosztonyi, a szünetben), Vasziljevics (Polonkai, a szünetben, majd helyette Elek Á., 75.), Sándor Gy. (Szakály D., a szünetben), Lencse (U. Nikolics, 75.) – Nikolics N. (André Alves, a szünetben), Vujovics (Osei, a szünetben). Vezetőedző: Paulo Sousa.
G: Sándor Gy. (18.), Nikolics N. (25.), André Alves (67., 88.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik