Ferencváros: Berki hazatért Miamiból, áll az adóhatóság rendelkezésére

Vágólapra másolva!
2011.05.05. 09:37
Címkék
Berki Krisztián visszatért Budapestre, így a következő napokban az adóhatóság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi főosztályának rendelkezésére állhat. A Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt. korábbi vezérigazgatója a közelmúltban Miamiban járt, holott meghallgatása esetén a zöld-fehérek félmilliárd forintnyi adót igényelhetnének vissza, éppen annyit, amennyi a zrt. adósságállománya.

„Természetesen kapcsolatban állok az adóhatósággal, korábban kétszer is jártam a hivatalban megbeszélésen, de az újabb meghallgatásra olyan időpontot jelölt ki a NAV, amikor éppen külföldön tartózkodtam” – jelentette ki szerdán Berki Krisztián, akit lapunknak február végét követően sikerült ismét megszólaltatnia.

Egy magánszemély nemrégiben feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, és a Budapesti Rendőr- főkapitányságot, a Fővárosi Ügyészséget és a IX. kerületi rendőrkapitányságot kérte a vizsgálat megindítására, mert véleménye szerint a korábbi vezérigazgató csaknem huszonötmillió forinttal képtelen elszámolni. Berki ezt szűkszavúan cáfolta lapunk számára. „A rendőrség sosem keresett, még csak ki sem hallgattak” – mondta a miami üzleti útjáról a múlt héten visszatérő üzletember.

A FERENCVÁROS PÉNZÜGYEIRŐL BESZÁMOLÓ ANYAGUNKAT TELJES EGÉSZÉBEN ELOLVASHATJA A CSÜTÖRTÖKI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik