Ferencváros: Craig Short megtisztelve érzi magát, hogy a Fradit irányíthatta

Vágólapra másolva!
2010.05.21. 23:33
Címkék
Craig Short a Ferencváros hivatalos honlapján, az ftc.hu-n köszönt el a klubtól, a kollégáitól, s mondott köszönetet többeknek is – tudatta a 100% Fradi.. A Ferencvárostól távozó menedzser nyílt levelét szó szerint közöljük.

Távozásom kapcsán szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segítségemre volt magyarországi tartózkodásom ideje alatt. Fantasztikus élmény volt ez számomra és nagyon büszke vagyok, valamint megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen európai hírű csapatnak lehettem a menedzsere.Távozásom kapcsán szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segítségemre volt magyarországi tartózkodásom ideje alatt. Fantasztikus élmény volt ez számomra és nagyon büszke vagyok, valamint megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen európai hírű csapatnak lehettem a menedzsere.

Annak dacára, hogy jövő héten visszatérhetek a két csodaszép kislányomhoz – akik nagyon hiányoztak nekem amióta elhagytam Angliát – szomorúan hagyom itt Budapestet és a sok barátot, akiket az itt tartózkodásom 22 hónapja alatt ismertem meg.

Nagy köszönet Andrásnak és az edzőknek, akik az utánpótlásban dolgoznak és akik rengeteget segítettek nekem az itteni munkám kezdetén. Köszönet az U19-es srácoknak és Dejan barátomnak, akik mindennapokat élvezetessé, kihívásokban gazdaggá és eredményessé tették.

Szeretnék köszönetet mondani a klubban és a csapatnál dolgozóknak, a masszőröktől az első csapat edzőjéig, Sanyiig, valamint Lacinak a kapusedzőnknek, hiszen nélkülük semmi nem realizálódhatott volna.

Nagyon nagy kár, hogy a jövőben nem dolgozhatunk már együtt, de biztos vagyok benne, hogy a Fradi egyre erősebb lesz és remélem, hogy hamarosan magyar bajnokként az európai futball színtéren fog küzdeni. Remélem, hogy minél hamarabb visszatérhetek, hogy megnézhessek egy meccset és szurkolhassak a Fradinak.

Sok sikert és a legjobbakat kívánom!

Üdvözlettel,
Craig Short

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik