Ferencváros: Prukner holland stílust szeretne - Mark Otten

Vágólapra másolva!
2011.06.15. 11:49
Címkék
A Ferencváros új szerzeménye, Mark Otten holland újságnak elmondta, hogy Prukner László szeretne új stílusra átállni csapatával. A védő hozzátette: a szerződéskötés előtt mindenképpen szeretett volna a csapattal edzeni, hogy megismerje a közeget.

„Az edző, Prukner László új stílusra szeretne átállni a csapattal. Igazi holland stílust szeretne, visszavont középhátvéddel és kevesebb felívelt labdával. De szeretné, ha a csapat több szisztémában is futballozna. Én középhátvédet és védekező középpályást is játszhatok. Majd meglátjuk" – mondta Otten a SEG-nek.

„Az edző videofelvételeket látott rólam, de ő és én is szerettük volna megnézni, hogyan tudunk együtt dolgozni az edzéseken. Úgyhogy két napig a csapattal készültem, hogy kiderüljön, hogy érzem magam, s hogy valóban én vagyok-e az a játékos, akire szüksége van. Két nap elteltével pedig szerződést ajánlottak nekem."

„Ez a legnagyobb és legnépszerűbb klub Magyarországon, ráadásul igen gazdag tradícióval rendelkezik. A következő szezonban ismét a bajnoki címért szeretne harcolni. Egy olyan csapat, amely minden meccset meg akar nyerni, és minden évben bajnoki címet szeretne szerezni" – tette hozzá Otten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik