Fradi után Vasas? Davison hallott magyarországi visszatéréséről

Vágólapra másolva!
2011.01.28. 08:27
null
Berki (balra) és Davison a Fradi után a Vasasnál is együtt dolgozik majd? (Fotó: Németh Péter, NS-archív)
Címkék
A csütörtök sem hozott jelentős változást a Vasas életében: noha a tárgyalások gőzerővel zajlanak a háttérben, a piros-kékek új tulajdonosát továbbra sem nevezték meg a klubnál. A Fáy utcai együttes elöljárói megfelelő garancia nélkül senkivel sem kívánnak üzletet kötni. Időközben felvetődött, hogy ha a Berki Krisztián által képviselt befektetői csoport lesz a befutó, Bobby Davison visszatérhet Magyarországra.

A klub csütörtök este közleményt adott ki, amelyben tájékoztatta a szurkolókat és a média képviselőit: „A három potenciális vevő közül ketten az elnökség kérésének megfelelően ma a megadott határidőre benyújtották keddi ajánlatuk kiegészítését, amely többek közt tartalmazza a felajánlott pénzügyi garanciák részletezését. A harmadik vevőjelölt technikai okokból péntekre ígérte ajánlatának írásbeli kiegészítését. A beérkezett dokumentumokat az elnökség tagjai értékelik, majd minél hamarabb döntést hoznak."

A Nemzeti Sport információi szerint a tárgyalások pénteken is folytatódnak a befektetőjelöltekkel, s ami legalább ennyire fontos, egyelőre egyik reménybeli tulajdonos sem lépett vissza a szándékától, azaz a Financial Vagyonkezelő és Befektetési Zrt., a Híd-Consulting Zrt., valamint a Berki Krisztián által képviselt külföldi befektetői csoport is komolyan gondolja a Vasas megvételét.

Mindeközben érdekes információ szivárgott ki a színfalak mögül: hallani, hogy ha a Berki Krisztián által képviselt külföldi cég lenne a befutó – s itt bizony feltételezhetjük, hogy angol érdekeltségű csoportról van szó –, úgy a korábbi Fradi-vezér szívesen visszacsábítaná Bobby Davisont Magyarországra, és nem bánná, ha a szigetországi szakember Angyalföldön dolgozna – nem feltétlenül vezetőedzőként.

Bobby Davison egyelőre Angliában él, azt viszont nem tagadta: ha úgy adódna, örömmel tevékenykedne újra a magyar labdarúgásban.

„Noha a Vasastól közvetlenül még senki sem keresett, a közelmúltban már itt, Angliában is hallottam a lehetséges magyarországi visszatérésemről – vallotta be lapunk érdeklődésére az 51 esztendős szakember. – Kíváncsian várom a magyarországi fejleményeket.”

A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN BŐVEBBEN OLVASHAT ARRÓL, HOGY BOBBY DAVISON MIVEL FOGLALKOZIK MOSTANÁBAN, MAGYARORSZÁGON HOGYAN ALAKULT AZ EDZŐI KARRIERJE ÉS BENNE MILYEN EMLÉKEKET HAGYOTT A FERENCVÁROSI IDŐSZAK!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik