FTC: A felújítás közel annyiba kerül, mint egy új stadion építése - Kubatov

Vágólapra másolva!
2011.07.06. 09:52
Címkék
A facebook-oldalán kimondottan aktív tevékenységet kifejtő Fradi-elnök, Kubatov Gábor a zöld-fehér szurkolók több, a labdarúgó csapatot érintő aktuális kérdésére válaszolt, illetve kapcsolódott be a párbeszédbe. Ezek egyike az Üllői úti stadionban tapasztalható, nem éppen EU-konform állapotokra való hivatkozással a klubvezető korábbi, stadion-felújításra vonatkozó ígéretét kérte számon.

„A felújítás csaknem annyiba kerül, mint egy új stadion építése.... Ráadásul az se lenne baj, ha a saját pályánkon játszhatnánk nemzetközi mérkőzésen. Ha az UEFA-kupában túljutnánk a harmadik körön, akkor a negyedik meccset már a Puskás Ferenc Stadionban kellene játszanunk. Jó ez nekünk?" – válaszolta a szurkolói kérdésre Kubatov Gábor.

A klubvezető beszámolt arról is, hogy Libdan Adbi jövőre lejáró szerződését szeretnék meghosszabbítani – elmondása szerint már a megfogalmazás stádiumában van –, illetve a külföldi klubok által kinézett Andrezinhót egyelőre nincs szándékukban eladni.

Egy hozzászóló gazdasági jellegű tanáccsal is élt, szerinte a Ferencváros jó ugródeszkát jelenthet, amelynek végén az Európában ismeretlen játékos és a klub is profitálhat. Mint ahogyan azt Andrezinho esete is példázza: az ingyen szerződtetett középpályásért a klub 100 milliós nagyságrendű bevételhez juthat. Kubatov válaszából kitűnik: a szurkoló nyitott kapukat dönget.

„Sajnos öt, EU-n kívüli labdarúgó játszhat a csapatban egyszerre, de tulajdonképpen ezen a vonalon indultunk el."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik