FTC: a három argentin próbajátékos szívesen maradna végleg a csapatnál

Vágólapra másolva!
2011.02.08. 19:00
Címkék
Gerrardo Matías Sosa, Ali Hassan és Roberto Matías Birge, a Ferencvárosnál próbajátékon szereplő három argentin labdarúgó az ftc.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy szívesen kötne szerződést a zöld-fehér klubbal...

„Nagyon jól érzem itt magam, ebben annak is nagy része van, hogy nagyon kedves játékosokkal találkoztam itt – kezdte Ali Hassan a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában. – Persze először hozzá kellett szokni a csapat stílusához, az itteni edzésmunkához. Mások itt a tréningek, mint amihez szoktam. Nagyon tetszenek, taktikailag és intenzitását tekintve is.

„A fizikai paramétereimet sorolnám az erősségeim közé, de szerintem a gyors összjátékokban is feltalálom magam, igyekszem egyszerűen futballozni. Nincs még döntés rólam, van még legalább egy hetünk az edzőtáborban, szeretném az alatt megmutatni a stábnak, hogy hasznára tudok lenni ennek a csapatnak" – nyilatkozta Hassan az erősségeit és jövőjét illető kérdések kapcsán.

Birge – Hassanhoz hasonlóan – jól érzi magát a Fradinál, örömmel írna alá egy kontraktust a zöld-fehér klubbal.

„Én is remekül érzem magam a Ferencvárosnál, tetszenek az edzések. Úgy érzem, egyre jobban megszokjuk egymást a társakkal. A lehetőség megvan, hogy ideszerződjek, de bizonyítanom kell a vezetőedzőnek. Szeretnék maradni, és úgy érzem, erre van is esélyem. Én elsősorban a védekezésben tudok a csapat hasznára lenni, labdaszerző játékosként" – idézi a klub hivatalos honlapja Birgét.

A harmadik argentin légiós, Sosa nem egészítette ki az előtte szólókat, hasonlóan vélekedett, mint társai.

„Társam szinte minden szavával egyetértek, én is hasonlóan látom a dolgokat, de ez nem véletlen, hiszen egy helyről jövünk. Elsősorban a környezetet kellett megszoknom, de az idő multával egyre jobb a helyzet ezen a téren is. Szeretnék én is bizonyítani az edzőmnek, hogy megtartson. Rám szélsőként számíthat elsősorban, bár hátul szerepelek, de folyamatosan igyekszem segíteni a támadásokat is mind előretörésekkel, mind jó labdákkal" – mondta Sosa.

A Ferencváros felkészülése jelenleg a horvátországi Pulában zajlik, a honlap beszámolója szerint Sosáéknak a tábor végéig van idejük meggyőzni a szakmai stábot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik