FTC: Balog szerint felszakadt egy gát, Győrben a játék is jobb lehet

Vágólapra másolva!
2011.09.16. 13:41
Címkék
Balog Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hátvédje a Zalaegerszeg elleni győztes mérkőzésen a csapatkapitányi karszalagot is viselhette. A siker utáni felszabadultságról, a biztató játékról és a Győr elleni bajnoki esélyeiről is beszélt az ftc.hu-nak.

„Óriási megtiszteltetés egy játékosnak, ha a Ferencváros csapatkapitánya lehet – kezdte Balog Zoltán. – Számomra nem ez volt az első alkalom, hogy részem lehetett ebben, de külön öröm, hogy győztes meccsen viselhettem a karszalagot. Bízom benne, hogy új fejezet kezdődött el a csapat életében, és előre kell néznünk."

„Nyilván nem szabad elájulnunk a ZTE ellen elért eredményünktől, de láthatóan pozitív dolgok történtek a csapat körül. Biztató jelek már most is vannak, a pályán is észrevehető volt a vezetőedzőnk elképzelése. A győzelem feloldotta a csapatot, de ezt a sikert a helyén kell kezelnünk."

„Egy gát felszakadt bennünk, így remélem Győrben még jobb játékot látnak a szurkolók. Jóslásokba nem bocsátkoznék, nyilván nagyon szeretnénk megverni az ETO-t, de minden mérkőzésre így megyünk ki. A legutóbbi meccsünkön, a ZTE ellen ez sikerült is, így bízom benne, hogy a mérlegünk idővel át fog billenni pozitív irányba, amihez az kell, hogy sikerrel tudjuk venni a győri akadályt is" – zárta a védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik