FTC: Bundesliga-megkeresés miatt hosszabbítottak Doll-lal?

Vágólapra másolva!
2014.12.11. 15:30
Amint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros két évvel meghosszabbította Thomas Doll vezetőedző (és Ralf Zumdick másodedző) szerződését. Sajtóinformációk szerint azért volt szükség erre, mert több külföldi ajánlata is volt a német szakembernek.

Az ulloi129.hu információi szerint a német edzőnek több más lehetősége is volt, a Bundesliga első és második vonalából is érdeklődtek iránta. ulloi129.hu információi szerint a német edzőnek több más lehetősége is volt, a Bundesliga első és második vonalából is érdeklődtek iránta.

Hogy mely klubok ezek, arról nincs cáfolhatatlan információja az oldalnak, mindenesetre annyi biztos, hogy egykori sikereinek színhelye, a Hamburg a kiesés ellen harcol és ősszel a legmélyebb válsága idején a német média őt is emlegette mint a HSV egyik lehetséges új edzőjét, valamint korábban játékos-pályafutása egyik kiemelkedő állomásán, a Laziónál is felvetődött a neve.

Az érdeklődés ténye válasz lehet arra is, hogy miért volt fontos most, szerződése lejárta előtt fél évvel hosszabbítani Thomas Doll-lal és segítőjével.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik