FTC: Egy poszton sem vagyunk lemaradva a Lokitól és a Viditől - Détári

Vágólapra másolva!
2012.07.16. 12:01
Címkék
Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója ezúttal is megerősítette, hogy a Fradi bajnok lehet az új szezonban. A szakember szerint ugyanis egyetlen poszton sem erősebb a Videoton vagy éppen a DVSC-Teva.

„Egyáltalán nem a kötelező optimizmus mondatja velem, hogy ez a Fradi bajnok lehet. És hát mégsem állhatok oda a vezetők, a szurkolók, a játékosok elé, hogy fiúk, jó lesz, ha megcélozzuk a 14. helyet. Szerdán játszották a Videoton–Debrecen Szuperkupa-mérkőzést. Másnap az öltözőben azt kérdeztem a futballistáimtól, hogy melyik sztárjátékosnál érzik magukat gyengébb képességűnek. A válasz az volt, egyik poszton sem vagyunk lemaradva. Különben is vallom, hogy a magyar élvonalban a mezőny első felébe tartozó kluboknál nincs jelentős eltérés a játéktudásban. Az az egy-két labdarúgó pedig, aki a klasszis kategóriát képviseli, nos, a teljesítménye nagyban függ attól, hogy épp milyen napot fog ki” – mondta Détári Lajos a Magyar Hírlapnak.Magyar Hírlapnak.

A szakvezető elégedett az új igazolásokkal is.

„Akiket igazoltunk, azok az eltelt rövid idő alatt bebizonyították, hogy nyerő típusú futballisták. Most még mindig az edzéseken van a hangsúly, de a jövő héten már elkezdjük a finomítást, hogy a Kecskemét elleni idénynyitón már a közönség is élvezze a játékot. Higgyék el, rengeteget dolgoztunk és dolgozunk még, és ennek a munkának meg kell, hogy legyen a gyümölcse.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik