FTC: egyezség született, Dibusz érkezik Pécsről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 18:48
null
„Dibusz megérkezett a Népligetbe!” <br />(Fotó: Instagram – FTC hivatalos)
Feleki Attila, a Pécsi MFC labdarúgócsapatának ügyvezetője a Nemzeti Sportnak megerősítette: megszületett az egyezség a PMFC és a Ferencváros között, így elhárult minden akadály a kapus átigazolása elől. Mint arról a Nemzeti Sport Online hétfőn hírt adott, Dibusz már hétfőn jelentkezett a zöld-fehéreknél, majd átesett a kötelező orvosi vizsgálaton. A két csapat egyelőre hivatalosan nem jelentette be az átigazolást és annak részleteit.

„Megállapodtunk a Fradival, ám összeget a szerződés kikötése miatt nem mondhatok, a klub részéről ez logikus lépés volt, hiszen a kapus szerződése a nyáron lejárt volna” – mondta Feleki Attila a Nemzeti Sportnak.

Dibusz szerződése a nyáron lejár, így ez volt az utolsó lehetőség, hogy a PMFC pénzt kapjon egyik legértékesebb játékosáért – erre szüksége is van a Matyi Dezső mecenatúráját elveszítő pécsieknek. A klub jelezte: nem áll szándékában mindegyik piacképes játékosát értékesíteni.

JÓL JÁR-E A PÉCS DIBUSZ TOVÁBBÉRTÉKESÍTÉSÉVEL? TOVÁBBI RÉSZLETEK AZ ÁTIGAZOLÁSRÓL A SZERDAI NEMZETI SPORTBAN!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, ?), Kunsági Roland (?)
Kiszemeltek: Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Fiola Attila (MVM Paks), Fülöp Márton (szabadon igazolható, legutóbb Aszterasz Tripolisz – Görögország), Nemanja Koszovics (montenegrói, FK Cselik Niksics – Montenegró)
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Molnár Péter (Kozármisleny – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Dibusz Dénes (Ferencváros?), Gaál Miklós (Kozármisleny), Pölöskey Péter (Debreceni VSC – kölcsönből vissza), Eke Uzoma (nigériai, ?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik