FTC: Gárdost vinné a Sheffield United, Lipcsei nem számol légiósokkal

Vágólapra másolva!
2011.01.24. 14:21
A Ferencváros NB II-ben szereplő második csapatának vezetőedzője, Lipcsei Péter az ftc.hu-n megjelent nyilatkozatában együttese több futballistájáról is beszélt. Elmondása szerint Gárdos Andrást szóba hozták a Sheffield Uniteddel, ugyanakkor Lipcsei tavasszal már jóval kevesebb külföldi játékossal számol.

„Eljutott hozzám a híre, hogy Gárdos Andrást szívesen vinné az angol másodosztályú Sheffield United, de Prukner Lászlón múlik a sorsa, ahogy Varga Bencéé is. A saját nevelésű játékos velünk készül, négy évet töltött Stuttgartban, ahonnan hazatért" – idézi az ftc.hu Lipcsei Péter sportandmedia.com-nak adott nyilatkozatát.

Varga érkezéséről korábban már beszámoltunk, míg Gárdos nyáron már járt a Sheffield Unitednél, tehát már ismeri őt a szakmai stáb. Gárdos mellett Pölöskey Péter is távozhat, mint ismeretes, őt a Szolnok vinné, ahogy Fitos Lászlót és a legfrissebb hírek szerint Kulcsár Dávidot is.

Lipcsei Péter csapata külföldi játékosairól és tavaszi céljaikról is beszélt

„A légiósoknak jobbaknak kell lenniük, mint a magyar játékosoknak. Ezzel tisztában vagyok, hiszen éveket voltam légiós. Sajnos a mi légiósaink nem feleltek meg ennek, így a tavasszal esetleg egy légiósunk lehet, az ifi A-csapatunkban szereplő angol srác. A biztos bennmaradás a cél. Akkor lennék a legboldogabb, ha évente két-három játékost tudnánk adni az első csapatnak, mert az akkor azt jelentené, hogy jól dogozunk, és a Ferencváros támaszkodhat a saját utánpótlásbázisára" – fogalmazott Lipcsei.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik