FTC: 600 ezer euróért érkezett az ukrán középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.31. 16:10
Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros vasárnap este bejelentette az ukrán élvonalban szereplő Zorja Luhanszk 23 éves védekező középpályása, Ihor Haratyin szerződtetését. Mára az is kiderült, hogy a magyar felmenőkkel is rendelkező munkácsi születésű játékos mennyi időre írt alá és mennyit fizetett érte az FTC.

A játékos ügyét képviselő Pro Star menedzseriroda vezetője, Vadim Sablij is beszámolt Haratyin klubváltásáról, s az Instagramra feltöltött posztból kiderül, hogy Haratyin 2.5+1 évre szóló szerződést kötött a zöld-fehérekkel – akik amúgy semmilyen részletet nem hoztak nyilvánosságra a transzferrel kapcsolatban.

Igor Kharatin moves to Ferencvarosi, one of the best Hungarian clubs. I think that the Hungarian league leaders have strengthened themselves with a very reliable and effective central midfielder. Congratulations to @zoryaluhansk and @ftcofficial on signing the deal, I wish Igor good luck at the new club! The agreement with the player has been signed based on the 2,5+1 system. #prostaragency #kharatin #zorya #prostarteam#prostarfootballagency

FRISSÍTÉS

A Zorja Luhanszk hétfő délután a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ihor Haratyin a Ferencvárosban folytatja a pályafutását, és hogy ezért 600 ezer eurót (plusz bónuszokat) utal a magyar klub az ukrán együttes számlájára. A Zorja azt is megerősítette, hogy a 23 éves középpályás két és fél plusz egy évre írt alá a Fradihoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik