FTC: Lisztesnek részleges izomszakadása van, 1-2 hetet még kihagy

Vágólapra másolva!
2011.07.06. 09:10
Címkék
Rossz hír a ferencvárosiak számára: Lisztes Krisztián lába lassan javul, így a középpályás nem utazott el Jerevánba a csapattal. A rutinos játékos az egyik edzésen sérült meg, balszerencséjére így már az Ulisses elleni első mérkőzésen sem léphetett pályára. Hiába tért vissza a nyáron az Üllői útra, az újbóli bemutatkozásra várnia kell.

„Szerencsére nem szakadt el az izom – adott pontos helyzetjelentést állapotáról Lisztes Krisztián a Nemzeti Sportnak. – Részleges izomszakadásom van, mit mondjak, rendkívül el vagyok keseredve, hogy ki kell hagynom az Ulisses elleni visszavágót is. Az egyik edzésen sprintelés közben éreztem a szúró fájdalmat a lábamban, a tréninget a helyszínen figyelő egykori Fradi-klasszis, Szűcs Lajos viccesen meg is jegyezte, ilyen korban már vigyáznom kellene a gyors futkorászással.”Lisztes Krisztián a Nemzeti Sportnak. – Részleges izomszakadásom van, mit mondjak, rendkívül el vagyok keseredve, hogy ki kell hagynom az Ulisses elleni visszavágót is. Az egyik edzésen sprintelés közben éreztem a szúró fájdalmat a lábamban, a tréninget a helyszínen figyelő egykori Fradi-klasszis, Szűcs Lajos viccesen meg is jegyezte, ilyen korban már vigyáznom kellene a gyors futkorászással.”

A 35 esztendős középpályás ezekben a napokban a rehabilitációt végzi Budapesten, teljes felépülése egy-két hetet még biztosan igénybe vesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik