FTC-Újpest: mindkét oldalon három-három támadó a kezdőben

Vágólapra másolva!
2011.04.01. 18:03
Címkék
A Ferencváros és az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője, Prukner László, illetve Mészöly Géza is három-három támadót jelölt a kezdőcsapatba a két együttes 19 órakor kezdődő egymás elleni bajnokijára. A Ferencvárosban Marek Heinz mellett André Schembri és Hector Morales, az Újpestben Balajti Ádám, Rajczi Péter és Jarmo Ahjupera is kezdőként fut ki a pályára.

Tudósítónk jelentése szerint már másfél órával a mérkőzés kezdete, az Újpest-szurkolók érkezése előtt is óriási volt a rendőri készültség a népligeti metrómegállónál. A nagy létszámban felvonuló hivatalos szervek igyekeztek teljesen kiüríteni a népligeti aluljárót és környékét, ami az autóbusz-pályaudvarra sietőknek is komoly gondot okozott.

A hivatalosan 1250 főt számláló Újpest-szurkolóhad érkezése előtt már mintegy 2000-2500 fradista szurkoló „várta” a lila-fehéreket, ám a rendfenntartók esélyt sem adtak az összecsapásra.

A zöld-fehér drukkerek üvegdobálással és petárdákkal igyekeztek „hangulatot csinálni”, a vízágyúval is felszerelt rendőrség azonban ura a helyzetnek.

LABDARÚGÓ NB I
21. FORDULÓ
FERENCVÁROS–ÚJPEST
Albert-stadion, 19 óra. Vezeti: Iványi (Ring Gy., Kispál). Tv: Duna Tv. A találkozóról élő, szöveges közvetítést olvashat a Nemzeti Sport Online-on!
A KEZDŐCSAPATOK
FERENCVÁROS: Ranilovic – Csizmadia, Tutorics, Balog Z., Rodenbücher – Andrezinho, Sztanics, Rósa D. – Heinz – Schembri, Morales. Vezetőedző: Prukner László
Kispad: Haber, Dragóner, Junior, Józsi, Abdi, Tóth B., Miljkovic
ÚJPEST: Balajcza – Szokol, Rubus, Takács Z., Pollák – Tajthy, Mitrovics, Böőr – Ahjupera, Rajczi, Balajti. Vezetőedző: Mészöly Géza
Kispad: Horváth T., Sitku, Simek, Lázár B., Balogh B., Dvorschák, Barczi

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik