Győr: hamarosan együtt edzhet társaival a román csatár, Nicorec

Vágólapra másolva!
2011.03.17. 16:36
Címkék
Hosszú ideje harcképtelen a Győri ETO 24 éves támadója, Mihai Nicorec. A román futballistát ágyékával operálták, majd a szezonkezdet előtt Berlinben egy sérvműtéten is átesett, a támadó klubja hivatalos honlapjának elmondta, a hosszú kihagyás után hamarosan újra együtt edzhet társaival.

„Hamarosan együtt edzhetek a csapattal. Talán a jövő hét végén már beállhatok én is a társaim közé, amelyet már alig várok. Az elmúlt időszakban napi egy vagy két rehabilitációs edzésen vettem részt. A sérvműtétem után a bal lábam teljesen rendben van, a jobb lábamban még egy kis fájdalmat érzek. A héten már vállaltam a könnyű futást, és azt követően néhány labdás gyakorlatom is volt, de a fájdalom miatt csak fokozatosan lehet terhelni a lábamat. Remélem, minél előbb teljesen rendbe jövök, és a szurkolóknak okozhatok néhány örömteli pillanatot" – nyilatkozta Nicorec klubja hivatalos honlapjának.

A román csatár mihamarabbi felépülése annál inkább is sürgető, mert a nem kieső helyen tanyázó csapatok közül a Győr szerezte a legkevesebb gólt a bajnokságban. Az ETO leggólerősebb játékosa, Rati Alekszidze is csupán négy találatig jutott idáig ebben a bajnoki szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik