Győr: Pátkai nem jön, brazilokról tárgyalnak a ZTE-vel

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 14:00
null
Ceolin legközelebb már a ZTE színeiben futballozhat (Fotó: Czerkl Gábor)
Címkék
A Győri ETO FC ügyvezető igazgatója, Klement Tibor a Nemzeti Sport Online megkeresésére beszélt az NB I-es keretben várható változásokról. Az ügyvezető elmondta, új játékos valószínűleg már nem csatlakozik a kerethez, ugyanakkor többen távoznak.

„Úgy gondolom, a keretünk már nem fog bővülni az átigazolási időszakban, miután Pátkai Mátéról nem tudtunk megegyezni az MTK-val” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a Győri ETO ügyvezetője, Klement Tibor.

ERŐSÍT A ZALAEGERSZEG
A Zalai Hírlap internetes oldalán arról számolt be, hogy a Videoton két játékosa, Hidvégi Sándor és Szakály Dénes nagy valószínűséggel Zalaegerszegen folytatja pályafutását, utóbbi kölcsönben. Rajtuk kívül két spanyol játékos is a ZTE-hez szerződhet.

Mint ismeretes, Pátkai Mátéért a napokban másodszor is ajánlatot tett az ETO, miután az elsőt – amely az MTK klubigazgatója, Domonyai László korábbi tájékoztatása szerint 150 ezer euróról szólót – visszautasították a fővárosiak. Ám ezúttal sem sikerült megállapodni, így a középpályás valószínűleg kitölti 2012-ig szóló szerződését.

Érkezők tehát nem lesznek az ETO-nál, viszont többen távoznak. Vedran Niksic, Zoran Supics és Djordje Csetkovics szerződését közös megegyezéssel megszüntették a győriek, akik valószínűleg Arsene Copával is szakítanak.

„André Lamasról és Ceolinról a Zalaegerszeggel tárgyalunk, és van esély a megegyezésre. Előbbit végleg, utóbbit kölcsönbe engednénk el" – fogalmazott a két brazil labdarúgóval kapcsolatban Klement Tibor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik