Haladás: Halmosit meglepte, hogy meghívót kapott a válogatottba

Vágólapra másolva!
2011.07.27. 22:04
Címkék
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az Izland elleni, augusztus 10-i hazai felkészülési mérkőzésre, amely egyben a svédek elleni, szeptemberi Eb-selejtező főpróbája lesz. A keret nagy visszatérője, Halmosi Péter, aki a haladasfc.hu klubhonlapnak nyilatkozva elárulta: nagyon meglepte a kapitány meghívója.

„Megmondom őszintén, meglepődtem, nem számítottam rá, de nagyon jó érzés, hogy ismét meghívót kaptam – nyilatkozta Halmosi. – Kétezerkettő óta Egervári a hatodik szövetségi kapitány, aki számít rám, pályafutásom során nem volt olyan csapat, ahonnan ne lettem volna válogatott. Ez egyfajta elégtétel számomra, hiszen akkor ez azt mutatja, hogy valamit mégiscsak jól csinálok. Minden erőmmel azon leszek, hogy Egervári Sándornak is bizonyítsak, hogy meg tudom állni a helyem a válogatottban.”Halmosi. – Kétezerkettő óta Egervári a hatodik szövetségi kapitány, aki számít rám, pályafutásom során nem volt olyan csapat, ahonnan ne lettem volna válogatott. Ez egyfajta elégtétel számomra, hiszen akkor ez azt mutatja, hogy valamit mégiscsak jól csinálok. Minden erőmmel azon leszek, hogy Egervári Sándornak is bizonyítsak, hogy meg tudom állni a helyem a válogatottban.”

A szombathelyi játékos Aczél Zoltán vezetőedzőtől megtudta, hogy a szövetségi kapitány elsősorban balhátvédként számítana a játékára a válogatottban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik