Haladás: Pécs meghódítására készülő Haliról ír blogjában Halmosi

Vágólapra másolva!
2011.07.15. 17:01
Címkék
Halmosi Péter a rövid szünet ellenére örül, hogy a hétvégén elkezdődik a labdarúgó NB I  2011–2012-es szezonja, különösen, hogy szerinte remekül sikerült a felkészülés – derül ki a játékosnak a haladasfc.nyugat.hu-n a jövő héten induló blogjából, annak „nulladik" bejegyzéséből.

„Sok edzővel dolgoztam már, de le a kalappal a stábunk előtt, hiszen minden edzés változatos volt. Sohasem csináltunk ugyanolyan gyakorlatokat, szóval monotonitásról szó sem lehetett – írja a futballista. – Jó erőben érzem a csapatot, ennek megfelelően győzni megyünk Pécsre. De ugyanezt mondanám, ha mondjuk a Vidivel kezdenénk. Én mindig győzni akarok!"

Halmosi szerint a rutinos válogatott játékosok jelenléte, az alapcsapat együtt maradása és a szakmai stáb felkészültsége lehet a siker kulcsa.

„Jobb együttes a miénk – írja a tavaly Angliából hazatérő labdarúgó, aki az első ellenfélről is értekezett: – A pécsiek külföldiekkel erősítettek, ami azért mindig lutri, emellett egy NB II-es gárdából vásároltak hat vagy nyolc focistát. Lehet, hogy a piros-feketék még nem álltak össze teljesen, ez is mellettünk szól majd."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik