Haladás: Tamás Krisztiánt az Arsenal vagy a Tottenham is vihette volna

Vágólapra másolva!
2011.04.30. 10:11
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a szombathelyi Illés Béla Futball Akadémia tehetsége, Tamás Krisztián a héten ismét az AC Milannál járt, ahol orvosi vizsgálaton vett részt. Az olasz internetes sajtóban már az a hír járja, hogy az Arsenal és a Tottenham által is megkörnyékezett 16 éves védő szerződést is kötött a lombardokkal.
„Ahogy arról már beszámoltunk, Tamás Krisztiánnal a héten valóban Olaszországban jártunk a Milannál. Az azonban nem igaz, hogy szerződést kötöttünk volna” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére az olasz sajtóban megjelent hírek kapcsán a Haladás ügyvezetője, Tóth Miklós.

„Amennyiben a mostani vizsgálatok kedvező eredményt hoznak, úgy júliusban ismét – immár harmadszor – Milánóba utazunk, hogy a szerződéskötésről tárgyaljunk” – fogalmazott a sportvezető.

Az olasz médiában az is megjelent, hogy a Milan az Arsenal és a Tottenham elől halászta el a szombathelyi tehetséget. Tóth Miklós csapatneveket nem említett, de kérdésünkre elismerte, valóban érdeklődtek angol élvonalbeli klubok Tamás Krisztián iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik