Horváth Hollandiában, Lipták távozhat, portugál sztár a Vidinél - napi összefoglaló

Vágólapra másolva!
2011.08.29. 21:51
null
Lipták Zoltán megfelelő ajánlat esetén távozhat a Videotontól (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Már csak két nap, és hivatalosan is befejeződik a nyári átigazolási szezon az európai labdarúgásban, így Magyarországon is. Az idő szorításában felgyorsulnak az események, a még függő ügyekben közelednek az álláspontok, vagy éppen már meg is született az egyezség – Horváth Gábor ügyében a Videoton és a Den Haag például egyezségre jutott, a fehérvári védő a holland élvonalban folytatja karrierjét. Napi összefoglaló cikkünkben a legfontosabb hétfői eseményeket gyűjtöttük össze – fókuszban a Videoton védelme.

 

MAGYAR CSAPATOKAT ÉRINTŐ HÍREK

Horváth Gábor az ADO Den Haagban folytatja pályafutását – adta hírül hétfőn a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub hivatalos honlapja. A játékos menedzsere szerint a két klub megegyezett egymással, a Videoton védője kedden orvosi vizsgálaton vesz részt a hágaiaknál. A további részletekről itt olvashat!

Ugyancsak a bajnoki címvédő Videotonnal kapcsolatos: a hétvégén a fehérvári klub csak az NB II-es csapatában számított válogatott védőjére, Lipták Zoltánra, akinek egyik menedzsere, Fülöp Ferenc a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: megfelelő ajánlat esetén a klub hajlandó tárgyalni a játékos távozásáról. A fehérvári védő a válogatott telki edzőtáborában a Nemzeti Sport Online munkatársának elmondta, ő maga kérte azt, hogy az NB II-ben szerepelhessen. A további részletekről itt olvashat!

Jócskán este érkezett az előző két hírrel szorosan összefüggő újabb Videoton-információ: a fehérvári klub a facebook-oldalán bejelentette, hamarosan szerződést írnak alá egy meg nem nevezett portugál válogatott védővel. A megadott adatok alapján Marco Caneiráról lehet szó. A további részletekről itt olvashat!

Hónapok óta húzódik Szatmári Lóránd átigazolási ügye, aki iránt korábban volt klubja, a PMFC és a Ferencváros is érdeklődött. Az olasz másodosztályú Reggina korábbi álláspontját megváltoztatva már ingyen is elengedné a középpályást, ám a Ferencváros már nem tart rá igényt. A további részletekről itt olvashat!

A DVSC válogatott középpályása, Varga József menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette korábbi információnkat, miszerint az olasz Chievo képviselői Debrecenben jártak, hogy az Újpest elleni bajnokin megfigyeljék a futballistát. A további részletekről itt olvashat!

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Győri ETO újabb ajánlatot tett az MTK középpályásáért, Pátkai Mátéért. A további részletelről itt olvashat!

Selymes Tibor megerősítette a Nemzeti Sport korábbi információit – az edző a román sajtóban elmondta, valóban megkeresték a Ferencvárostól, ám Magyarország helyett Romániában szeretne dolgozni. A további részletekről itt olvashat!

LÉGIÓSAINK

Ma délelőtt már beszámoltunk róla, hogy a Düsseldorffal korábban szerződést bontó Torghelle Sándort a másodosztályú Cottbusszal is hírbe hozták Németországban. A futballista egyik menedzsere a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta: a csatár német és belga ajánlatok közül választhat. A további részletekről itt olvashat!

Koman Vladimir a telki edzőtáborban a Nemzeti Sport Online munkatársának elmondta, hogy az olasz másodosztályú bajnokságban szereplő Sampdoriában marad még legalább a téli átigazolási időszakig. A további részletekről itt olvashat!

A görög élvonal újonca, a Doxa Drama magyar játékossal erősít az eddig a Lokomotiv Plovdivban szereplő Erős Gábor személyében. A játékos szerződést bontott a neki jelentős összeggel tartozó bolgár munkaadójával. A további részletekről itt olvashat!

Az osztrák negyedosztályú bajnokságban szereplő Schwadorf ASK-ban folytatja pályafutását a korábbi magyar válogatott védő, Stark Péter. A további részletekről itt olvashat!

FONTOSABB KÜLFÖLDI HÍREK

Diego Forlán négy év után elhagyja az Atlético Madridot, és az Internazionaléhoz igazol. Az uruguayi támadó már elbúcsúzott madridi társaitól A további részletekről itt olvashat!

A spanyol élvonalbeli Real Betis hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az angol Manchester Citynél mellőzött Roque Santa Cruzt. A további részletekről itt olvashat!

Továbbra is nyitva tartja bankszámláját az Anzsi Mahacskala. A Daily Star Sunday értesülései szerint a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató orosz élvonalbeli csapat szerződtetné a Manchester United szerb védőjét, Nemanja Vidicset. A további részletekről itt olvashat!

Rudi Völler, a Bayer Leverkusen sportigazgatója kijelentette: a klub nem ragaszkodik Michael Ballackhoz, így ha érdeklődés mutatkozik a veterán középpályás iránt, távozhat. A további részletekről itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik