Játékossors: Kabát elmondta, közel a megegyezés az Újpesttel

Vágólapra másolva!
2011.06.07. 14:00
Címkék
Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük: ahogy azt korábban már jeleztük, Kabát Péter hamarosan ismét az Újpest játékosa lesz. A csatár egy esztendeje hagyta el a Megyeri úti klubot, és a DVSC-hez szerződött. Debreceni megállapodását azonban a közelmúltban közös megegyezéssel felbontották, így szabadon igazolható. A futballista a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt a jövőjéről, az újpestiekkel folytatott egyeztetésekről.

– Egy hete a Balatonnál nyaralt. Kipihente már magát?
– Még azért nyaralok egy kicsit – mondta a 33 esztendős csatár. – Egy hetet még a kikapcsolódással töltök, aztán jöhet a munka. – Egy hete a Balatonnál nyaralt. Kipihente már magát?
– Még azért nyaralok egy kicsit – mondta a 33 esztendős csatár. – Egy hetet még a kikapcsolódással töltök, aztán jöhet a munka.

– Fárasztó volt az elmúlt időszak?
– Nagyon. Főleg szellemileg és lelkileg viselt meg a mögöttem hagyott néhány hónap. Persze már nem különösebben aggódom, vagyok annyira erős, hogy túltegyem magam a megpróbáltatásokon, azaz rendben lesz minden a jövő hétre.

– Egy hét múlva újra Magyarországon lesz, vagyis az Újpest első edzésére már hazatér.
– Lehet, de nem emiatt igazítottam így a pihenés idejét.

– De a lila-fehérek labdarúgója lesz?
– Egyelőre ne szaladjunk ennyire előre. Nem akarok elkiabálni semmit. Ha aláírom a szerződésemet, akkor beszélhetünk arról, hogy új csapatom van, egyelőre viszont klub nélküli labdarúgó vagyok.

– Azért azt érzem a hangján, hogy már megegyezett az újpesti vezetőkkel. Tévedek?
– Maradjunk annyiban, hogy nem állnak messze az álláspontok, sőt úgy is fogalmazhatunk, hogy közel vannak egymáshoz. Amint vége a pihenésnek, leülünk, pontosítunk néhány részletet. Ha ez sikerül, akkor aláírhatjuk a papírokat, de nem akarok elkiabálni semmit.

A teljes interjút elolvashatja a Nemzeti Sport keddi számában!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik