Kaposvár: a Fradi-kapus és az egri középpályás is aláírt

2013.07.19. 14:12
A korábban tesztelt játékosok közül két futballistát is szerződtetett az NB I-es Kaposvári Rákóczi. A Ferencvárostól távozó Marko Ranilovic és a legutóbb Egerben szereplő Albert Ádám is aláírt.

„Albert Ádámmal hároméves szerződést kötöttünk, míg Marko Ranilovic kettő plusz egy évre kötelezte el magát. A héten még tárgyalunk a legtehetségesebb saját nevelésű, még utánpótláskorú játékosainkkal, akik közül hat-nyolc futballista is profi szerződést kaphat. Ezzel megközelítőleg véglegessé válik a keretünk, nem számítunk már mozgásra, újabb próbajátékos sem várható” – mondta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Illés János, a Kaposvár labdarúgócsapatának ügyvezetője.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a korábban tesztelt próbajátékosok közül Dino Gavric (horvát, szabadon igazolható), Alexandru Sorian (román, FC Bihor – Románia), Andrei Sulea (román, FC Bihor – Románia) és a tegnapi, az izraeli Hapoel Ramat Gan elleni felkészülési meccsen (0–4) pályára lépő Kovács Dániel (Vasas) nem lesz a klub játékosa.

A horvát Stjepan Babic, illetve három román játékos, Andrei Coroian, Iulian Petrache és Adrian Markus már korábban elkötelezte magát a somogyi klubhoz, ahogy a Győrből végleg megszerzett Zámbó Bence is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők: Albert Ádám (Egri FC), Stjepan Babic (horvát, legutóbb NK Rudes – Horvátország), Andrei Coroian (román, FC Bihor – Románia), Iulian Petrache (román, FC Bihor – Románia), Adrian Markus (román, FC Bihor – Románia), Marko Ranilovic (szlovén, Ferencváros), Zámbó Bence (Győri ETO, kölcsön után végleg)
Távozik/távozhat:Hegedűs Dávid (Mezőkövesd), Lubos Hajdúch (szlovák, Puskás Akadémia FC), Nikola Safaric (horvát, Zavrc – Szlovénia), Pedro Petrazzi (brazil, Levadiakosz – Görögország)
Kiszemeltek:

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek