KTE: Foxi távolabb a Hajduk Splittől, André Alves az új kiszemelt - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.06.19. 00:11
Címkék
A horvát Sportske novosti értesülései szerint a Hajduk Split felügyelő bizottsága egyelőre nem adott engedélyt a kecskeméti Foxi Kethevoama szerződtetésére. A horvát csapat inkább a Videoton játékosát, André Alvest szeretné megszerezni.

A horvát Hajduk Split labdarúgócsapata gyakorlatilag mindenben megegyezett a Kecskeméti TE-vel Foxi Kethevoama átigazolásával kapcsolatban és a játékos is szívesen tette volna át székhelyét a dalmát városba.

A kontraktus 280 ezer euró ellenében három éves időtartamról szólt a támadó esetében, de a szerződés aláírására az ígéretek ellenére eddig nem került sor. Az összeg kifizetéséhez ugyanis szükség lett volna az egyesület felügyelő bizottságának jóváhagyására.

Szombat estére azonban ez a rábólintás nem érkezett meg, így a horvát Sportske novosti szerint az afrikai labdarúgó nem lesz a Hajduk játékosa.

A horvát csapat azonban tovább szemezget a magyar piacon, legújabb kiszemeltjük André Alves (érdekesség, hogy a klub megfigyelői annak idején épp miatta jöttek a kupadöntőre, ahol felfigyeltek Foxira), akit azonban jóval drágábban tudna megszerezni a csapat, mint Foxit.

A magyar bajnokság gólkirályát már rengeteg csapattal szóba hozták, de az sem kizárt, hogy marad a bajnokcsapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik