KTE: négy légióst tovább tesztel a kecskeméti szakmai stáb

Vágólapra másolva!
2011.06.25. 09:44
Címkék
Továbbra is a KTE-Ereco csapatával készül a boszniai balhátvéd, Ninoslav Milenkovic, az elefántcsontparti középpályás, Youssuf Konate, a boszniai irányító középpályás, Jovica Stokic, valamint a német támadó, Félix Luz.
Az együttessel gyakorol Foxi Kethevoama is, aki nem igazolt a Hajduk Splithez. A korábban a Bp. Honvédban futballozó Sós Márkó nem lesz a lila-fehérek labdarúgója, a próbajátékon lévő középpályástól már elköszöntek.

A Hollandiából érkezett Kelvin Maynard szerződtetésére ugyanakkor még van esély, a futballista jelenleg korábbi csapatánál, az Olhanensénél intézi az ügyeit.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – KECSKEMÉTI TE-ERECO
Érkezett: Igor Pisanjuk (kanadai, Mississauga Eagles FC – Kanada), Gyurcsó Ádám (Videoton, kölcsönbe), Németh Gábor (Vasas)
Távozott: Goran Vujovics (montenegrói, Videoton FC, kölcsönből vissza)
Akivel tárgyalnak: Szántai Levente (Mezőkövesd), Rajczi Péter (Újpest FC), Jovica Stokic (bosnyák, ?), Kelvin Maynard (holland, Olhanense – Portugália, próbajáték), Ninoslav Milenkovic (bosnyák – próbajáték), Dejan Vukadinovics (MTK), Sadjo Haman (kameruni, Bp. Honvéd, próbajáték), Youssuf Konate (elefántcsontparti, Bőcs)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik