KTE: profi szerződést kapott a fiatal gólvágó

Vágólapra másolva!
2014.01.17. 17:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano profi szerződést kötött a 18 éves Szalai Dániellel, aki már az első csapattal kezdte meg a felkészülést.

A sajátnevelésű támadó ősszel, a Ligakupában góllal és gólpasszal mutatkozott be a felnőttek között, most pedig megkötötte élete első profi szerződését is, melynek értelmében 2018 nyaráig kötelezte el magát a KTE-hez.

„Kecskeméten kezdtem el futballozni, a KTE-ben az U13 óta játszom. Nyáron úgy indultam neki a szezonnak, hogy vízválasztó lehet számomra, hiszen az U18 után már az U21 következik, és oda már nagyon nehéz bekerülni, hiszen sokaknak ez a célja. Szerencsére jó őszt tudhatok magam mögött, gólerősen játszottam és a játékommal is igyekeztem megszolgálni a bizalmat. Ezek után megkaptam az esélyt, hogy a felnőttekkel edzek ősszel, utána debütálhattam is, végül szerződést is kaptam. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen fiatalon elérhettem ezt. Az öltözőben kitűnő a hangulat, az idősebbek rengeteget segítenek edzés közben is. Jó érzés itt lenni!" – mondta a klub hivatalos oldalának Szalai Dániel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik