Labdarúgó MK: A párharc nem most, hanem Siófokon dőlt el - Prukner

Vágólapra másolva!
2011.03.01. 20:07
Címkék
A Ferencvárost a labdarúgó Magyar Kupából kiejtő siófokiakat irányító Mihalecz István örül, hogy végre ismét sikerélményben lehetett része csapatának, és reméli, a bajnokságban is új erőre kap csapat. Kollégája, Prukner László elismerte, néhány játékosa az első félidőben átlagon aluli teljesítményt nyújtott, de a 2–1-es győzelem után kijelentette: a továbbjutás Siófokon dőlt el.

„Nagyon jó hangulat kerekedett a meccs végére, jó érzés továbbjutni ilyen szoros meccs után – nyilatkozta a Siófok vezetőedzője, Mihalecz István a találkozót követően a meccset közvetítő Sport Tv-nek. – A gólunk talán túlságosan is megnyugtatott minket, ezért tudott fordítani a Ferencváros. Utána szerencsére össze tudtuk szedni magunkat, és kitartottunk. Nagyon kellett már a sikerélmény, ezzel jó hangulatban érkezünk a pénteki újpesti bajnokira." Mihalecz István a találkozót követően a meccset közvetítő Sport Tv-nek. – A gólunk talán túlságosan is megnyugtatott minket, ezért tudott fordítani a Ferencváros. Utána szerencsére össze tudtuk szedni magunkat, és kitartottunk. Nagyon kellett már a sikerélmény, ezzel jó hangulatban érkezünk a pénteki újpesti bajnokira."

„A siófoki vereség miatt az első perctől kezdve kényszerpályán voltunk, kezdettől fogva előre kellett mennünk, ebben benne van a kapott gól, de elkerülhető volt a Siófok találata. Néhány játékos nagyon halovány volt. A cserék jót tettek, de ez a továbbjutás nem most, hanem Siófokon ment el – mondta Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója majd visszautalt a Kecskemét elleni pénteki bajnokira is. – Az első félidőink haloványak mostanában, ezen mindenképpen javítanunk kell."

„Nagyon szomorú vagyok, a Magyar Kupa megnyerése esetén ugyanis az Európa-ligába jutottunk volna, nagy esélyt szalasztottunk el – fogalmazott André Schembri, a Ferencváros máltai középpályása, aki a Sport Tv választása alapján a meccs legjobbja lett. – Most már minden erőnkkel a bajnokságra kell összpontosítanunk. Fontos tanulság, hogy nem kaphatunk olyan gólokat, mint ma, ezzel ugyanis csak a saját feladatunkat nehezítjük meg, és nem mindig fogunk fordítani."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik