Labdarúgó NB I: Egy góltól szárnyakat kaptunk volna - Csank

Vágólapra másolva!
2011.03.18. 19:03
Címkék
A Kecskemét hazai pályán 1–0-ra győzte le a Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 20. fordulójának nyitó mérkőzésén. Tomiszlav Szivics, a KTE mestere szerint nagyon jó csapatot győztek le, míg Csank János szerint ha kicsit pontosabbak, jobb eredményt érhettek volna el.

"Senki nem emlékszik majd arra, hogyan gyűjtöttük be a három pontot. Nagyon nehéz meccs volt, a ZTE támadott, mi viszont kibekkeltük a sikert" - nyilatkozta Gyagya Attila, a győztes gól szerzője a SportM riporterének.

"Kimaradt az a nagy helyzet, a ZTE pedig jött, mivel nem volt vesztenivalója - értékelt Tomiszlav Szivics, a KTE vezetőedzője. - Megnyertük a meccset, gratulálok a csapatnak, hiszen egy remek ellenfelet győztünk le. A meccs előtt erre számítottunk, az egerszegiek jól cseréltek, mi kevésbé. Meg kell becsülni ezt a három pontot."

"Egy nagyon jó szabadrúgásból kaptunk gólt, ez van - mondta a meccs után Csank János, a ZTE mestere. - Nem szoktunk elfáradni, most sem ez történt, ha kicsit pontosabbak vagyunk, jobb eredményt értünk volna el, egy góltól szárnyakat kaptunk volna. Vlaszák kiállításáért kár volt, kicsit feleslegesnek éreztem a mozdulatát."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik