Labdarúgó NB I: Mélyről álltunk fel, megdolgoztunk a sikerért - Prukner

Vágólapra másolva!
2010.09.26. 19:48
Címkék
Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros André Schembri három góljával 3–1-re legyőzte a Vasast a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A találkozó után Prukner László, a vendégek vezetőedzője elmondta, mélyről kellett felállniuk a két vereség után, míg Giovanni Dellacasa szerint döntő volt, hogy Lázok János szépítése után rögtön megkapták a harmadik gólt.

"Nagyon fontos volt a mérkőzés a két vereség miatt, de ilyen a futball, egyszer nyerünk, máskor veszítünk. Régen, még Németországban lőttem legutóbb három gólt, de az én feladatom egyébként is inkább a többiek kiszolgálása" – nyilatkozta André Schembri a mérkőzés után. André Schembri a mérkőzés után.

"Mélyről kellett építkeznünk az ismert előzmények miatt, de megdolgoztunk a győzelemért. Úgy volt esélyünk, ha sikerül távol tartani a Vasas-támadókat  a kapunktól, ezért már a középpályán meg kellett akadályozni a labdák feljátszását. Ha a nagy helyzetünk bement volna a második félidőben, akkor könnyebb lett volna a dolgunk, így viszont az ellenfél megbüntetett, de szerencsére sikerült megnyernünk a meccset. Schembrinek az érkezésem után utol kellett érnie magát fizikálisan, de azóta él a bizalommal" – mondta Prukner László a közvetítő Sport TV-nek. 

"Az első két gólt eredményező szituációt ki kellett volna védekeznünk a meccs első részében, de ezeket elrontottuk. Utána futnunk kellett az eredmény után, sikerült szépítenünk, de a győzelem nem jött össze. Lázok jól szállt be a meccsbe, lendíteni tudott a csapat játékán, de a gyors válaszgól megpecsételte a sorsunkat" – mondta Giovanni Dellacasa hazai részről. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik