Lencse Dániában és Hollandiában is járt, a KTE-nél kapott szerződést

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 11:53
null
Lencse Lászlót legközelebb a KTE mezében láthatják ünnepelni a szurkolók (Fotó: Németh Ferenc– archív)
Címkék
A Videoton csatára, Lencse László az utóbbi hetekben Hollandiában és Dániában is járt próbajátékon, de ma végleg eldőlt, hogy kölcsönben Kecskeméten folytatja pályafutását.

 

„Ma eldőlt, hogy a 2011–2012-es bajnokságban Lencse László a Kecskeméti TE csapatában szerepel, kölcsönben. Mint ismeretes, a lila-fehéreknél már szerepel egy vidis kölcsönjátékos, Gyurcsó Ádám. Amennyiben minden papírra rákerülnek a megfelelő pecsétek és aláírások, semmi akadálya nem lesz annak, hogy Lencse László akár már ma, a Szolnoki MÁV–Kecskeméti TE Ligakupa-mérkőzésen bemutatkozzon a KTE-ben" – adta hírül a Videoton hivatalos honlapja, a vidi.hu (a Ligakupa-mérkőzés egyébként 17.30-kor kezdődik).

Tegnap délután még arról szóltak a hírek, hogy a klub és a játékos képviselői nem tudtak megegyezni, de – a kecskemétiek tájékoztatása szerint – ma elhárultak az akadályok.

„Ma délelőtt megegyezett egymással a Kecskeméti TE, a Videoton, a labdarúgó, valamint a játékos érdekeit képviselő iroda, így minden akadály elhárult az elől, hogy Lencse László a bajnokság hátralévő részében kölcsönben Kecskeméten folytassa pályafutását" – olvasható a kecskemetite.hu-n.

Lencse László 2010 januárjában került az MTK-tól a Videotonhoz. A mostani szezonban az NB I-ben egyetlen bajnokin sem lépett pályára a 23 éves csatár, így nem meglepő a távozása.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KECSKEMÉTEN
Érkezett: Lencse László (Videoton, kölcsönbe), Urbán Gábor (MTK), Németh Gábor (Vasas), Kelvin Maynard (holland, Olhanense – Portugália),Jovica Stokic (bosnyák, klub nélkül, legutóbb NK Zvijezda Gradacac – Bosznia-Hercegovina), Mohl Dávid (Debrecen, kölcsön után végleg), Igor Pisanjuk (kanadai, Mississauga Eagles – Kanada), Gyurcsó Ádám (Videoton, kölcsönbe), Simon Attila (Zalaegerszeg, kölcsönből vissza), Bagi István (Mezőkövesd, kölcsönből vissza), Robson (brazil, Mezőkövesd, kölcsönből vissza)
Távozott: Farkas István (Cegléd), Goran Vujovics (montenegrói, Videoton, kölcsönből vissza), Tóth Zoltán (Szolnok), Robson (brazil, Cegléd, kölcsönbe), Preklet Csaba (Reggina – Olaszország, kölcsönből vissza, majd onnan MTK?), Sindou Dosso (elefántcsontparti, Hapoel Rison LeCijon – Izrael)
Akivel tárgyalnak: Lencse László (Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik