Ligakupa: Csank szerint nem lefutott a Paks elleni párharc

Vágólapra másolva!
2011.03.30. 14:21
A Zalaegerszeg otthon kapott ki a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Paksi FC-től. A 2–1-es vereség dacára Csank János, a ZTE mestere bizakodó, hogy meg lehet még fordítani a párharcot.

„Győzelemre játszunk, úgy, mint az első találkozón" – jelentette ki Csank János a szerdai visszavágó előtt a Zalai Hírlapnak. – Egerszegen pontatlanok voltunk, tizenegyest és ziccereket hibáztunk, miközben a labda is inkább a paksiaknál volt. Ennek ellenére nem lefutott a párharc: mindenképp győzelemre játszunk, aztán majd meglátjuk, mindez mire lesz elég."

„Az biztos, hogy sokkal pontosabban kell futballoznunk, a helyzeteknél pedig nagyobb koncentrációra van szükség, mert ellenkező esetben nem sok jóra számíthatunk. Többször bizonyítottuk már, hogy egy-egy gyengébb eredmény után képesek vagyunk talpra állni, most is bízom a csapatban."

Csank Jánost aggasztja, hogy több sérült is található a ZTE keretében.

„Sajnos még mindig sok a sérültünk, Milan Bogunovics tud valamennyit játszani, de még fáj a nyaka" – folytatta Csank.

„Simonfalvi bokaszalag-húzódása is érzékeny, nem akarjuk erőltetni, ezért nem valószínű, hogy pályára lép. Ivan Delicsnek nagy szüksége lenne a játékra, mert lemaradásban van, de sajnos Kecskeméten kellemetlen rúgást kapott, és nem számíthatok rá. Próbálkozik, szeretne focizni, de látszik a mozgásán, hogy fáj a lába. Vlaszák sem teljesen egészséges, így az ő szereplése sem valószínű. Turkovs viszont már újra köztünk van, ő mindenképp nagy erősítést jelent."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik