Ligakupa: nézők nélkül rendezhetik a holnapi Haladás-FTC mérkőzést

Vágólapra másolva!
2011.02.15. 17:36
Címkék
A Haladás labdarúgócsapatának technikai vezetője, Vörös Csaba arról számolt be, hogy szerdán nézők nélkül, az Illés-akadémia műfüves pályáján rendezhetik meg a Ferencváros elleni Ligakupa-mérkőzést.

„Sáros, fagyott, egyben mély a Rohonci úti stadion talaja, így hivatalosan is kérjük az MLSZ-től, hogy az Illés-akadémia műfüves pályáján rendezhessük meg a meccset" – idézi Vörös Csabát, a Haladás technikai vezetőjét a vasnepe.hu internetes oldal.vasnepe.hu internetes oldal.

„Most jövök a rendőrségről, amely viszont csak úgy vállalja a találkozó biztosítását az akadémián, hogy nézők nem lehetnek a meccsen: ergo zárt kapus lesz a találkozó – még a kerítésen kívül sem lehetnek szurkolók. Rövidesen egyébként írásban is értesítjük az FTC-t is a szándékunkról. A tévéközvetítést mindez nem érinti, az akadémián biztosítjuk a közvetítéshez szükséges feltételeket" – mondta a sportvezető.

Aczél Zoltán vezetőedző hozzátette, nem foglalkoznak azzal, hogy a Ferencváros első kerete Horvátországban edzőtáborozik, ezért az NB II-es gárda áll fel a holnapi Ligakupa-találkozóra, a Haladás a lehető legerősebb együttesével lép pályára.

A mérkőzést szerdán 12.45 órától rendezik, amelyet a DigiSport televízió élőben közvetít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik