Lombard: Vaskó és egy szlovák védő is kiszemelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.05. 07:42
A Lombard Pápa labdarúgócsapatánál megvannak a tervek a további nyári erősítésre, a Kecskemétről biztosan távozó Vaskó Tamás is szerepel a kiszemeltek között.

„Vaskó Tamás érkezésének még örülnék” – mondta Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője, miközben dr. Petrekanits Máté felszerelte Tóth Bence testére az állóképesség mérésére szolgáló műszereket.

A csütörtök ugyanis felméréssel telt, aztán fürdés, gyúrás következett. Csendben, szerényen, minden felhajtás nélkül készül a Pápa Tóth Bálint irányításával, és ha lassan is, de alakul a keret.

A Lombard már megszerezte Eszlátyi Istvánt a BKV-tól, valamint a Ferencvárostól érkező Orosz Márk és a szintén a BKV-t otthagyó Horváth Tamás is Lombard-futballistának mondhatja magát. Természetesen lesznek még érkezők, s köztük lehet a Tóth Bálint által említett válogatott Vaskó Tamás is, de néhányan már Pápán vannak, mint például Zoran Supics, aki kölcsönjátékosként már szerepelt a Lombardban. Ott volt a csütörtöki felmérőn Preklet Csaba, aki Egerben futballozott az elmúlt szezonban, és várnak még egy szlovák védőt, Peter Struhárt is, aki korábban Nyíregyházán is, legutóbb pedig hazája élvonalában, Nyitrán játszott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Eszlátyi István (BKV Előre), Horváth Gábor (BKV Előre), Electo Wilson (BKV Előre – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Balogh Balázs (?), Beliczky Gergő (?), Tino Lagator (horvát, ?), Enyingi Marcell (?), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország, kölcsön után végleg),Nacsa Péter (Győri ETO, kölcsönből vissza), Jasarevic Mahir (ZTE FC, kölcsönből vissza), Daniel Orozco (spanyol,?), Mouhamadou Seye(szlovák-szenegáli,?), Szolga Máté (?), Electo Wilson (?)
Kiszemeltek: Borbély Bálint (Szeged 2011), Kovács Tamás (Kozármisleny, próbajáték), Orosz Márk (Ferencváros), Preklet Csaba ( Egri FC), Zoran Supics (boszniai szerb, UTA Arad – Románia, próbajáték), Peter Struhár (szlovák, FC Nitra – Szlovákia), Lasa Totadze (grúz, Dila Gori – Grúzia, próbajáték), Tóth Axel (BKV Előre, próbajáték),Vaskó Tamás (KTE-Phoenix Mecano)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik