Maróti a Ferencváros negyedik új szerzeménye

Vágólapra másolva!
2010.06.13. 14:46
null
<p>Maróti marad zöld-fehérben, </p><p>csak nem Kaposváron (Fotó: Gy. Balázs Béla)</p>
Címkék
A Nemzeti Sport inform&aacute;ci&oacute;i szerint eldőlt, hogy Mar&oacute;ti B&eacute;la a Ferencv&aacute;ros labdar&uacute;g&oacute;csapat&aacute;ban folytatja p&aacute;lyafut&aacute;s&aacute;t.

Úgy tudjuk, hogy a Kaposvárról érkező középpályás kettő plusz egy éves szerződést ír alá a fővárosi zöld-fehérekhez. Ezt a 31 éves futballista és menedzsere, Paunoch Péter is megerősítette érdeklődésünkre.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Maróti a Ferencvároshoz tart, és azóta a megegyezés is megszületett a felek között. A védekező középpályás érkezését jövő hét kedden jelenthetik be hivatalosan a klub vezetői.

„Csütörtök este kerestek meg minket hivatalosan a Ferencváros vezetői. Azt követően Maróti még egyeztetett a kaposváriakkal, akik nem tudtak versenyezni a Ferencváros ajánlatával, és a Fradi az mégiscsak Fradi, ezért elfogadta a fővárosiak ajánlat" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Paunoch Péter.

Marótinak lejárt a szerződése Kaposváron, így ingyen kerül a Ferencvároshoz. A középpályás döntésében főszerepet játszott Prukner László személye, hiszen a fővárosiak új vezetőedzője a somogyi megyeszékhelyen sokáig együtt dolgozott Marótival, aki Rodenbücher István, Nagy Patrik és Józsi György után a Ferencváros negyedik új szerzeménye a nyáron.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik