Mezőkövesd: Néha rászakad az edzőre néhány próbajátékos - Véber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 12:17
Mint arról beszámoltunk, az NB I-ben szereplő Mezőkövesd-Zsóry három szlovák próbajátékossal „gazdagodott”, ám lehet, hogy nem sokáig: Véber György, az újonc szakvezetője nem hívta őket, és csak kiemelkedő teljesítménnyel van esélyük a Kövesden ragadásra.

„Ezt a három játékost nem én hívtam – mondta Véber György a Nemzeti Sportnak. – A magyar futball sajátossága, hogy néha rászakad az edzőre néhány próbajátékos, én ugyanakkor elsősorban magyar labdarúgókban gondolkodom. Nem tartom valószínűnek, hogy akár egyet is szerződtetünk a három futballista közül, ehhez kiemelkedő teljesítményre lenne szükségük.” Véber ezzel sokat elárult Peter Chrappan, Peter Styvar és Stanislav Velicky maradási esélyeiről…

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRYNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Bagi István (?), Balajti Ádám (DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Hamar Ádám (?), Irhás Ignác (?), Kiss Máté (Győri ETO – kölcsönből vissza?), Lakatos Béla (?), Linas Pilibaitis (litván, Győri ETO, kölcsönből vissza), Petneházi Márk (?)
Kiszemeltek: Peter Chrappan (szlovák, Zlaté Moravce), Peter Styvar (szlovák, Senec), Stanislav Velicky (szlovák, csapat nélküli)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik