MK: az első szerzett gól után indult be a Honvéd Egerben, 3-0 a vége

Vágólapra másolva!
2010.11.09. 15:30
Címkék
Négy mérkőzéssel folytatódik ma a labdarúgó Magyar Kupa. Időben először a Budapest Honvéd a harmadosztályú Eger otthonába látogatott a nyolcaddöntő első találkozóján, és az utolsó fél órában eldöntve a meccset végül 3–0-ra nyert.

Az első félidőben is a Honvéd játszott mezőnyfölényben, az egriek többnyire védekezéssel voltak elfoglalva, de nagy helyzetet nem tudtak kialakítani a fővárosiak. A 62. percben tört meg a jég, amikor bal oldali beívelés után Bajner Bálint fejelt a kapuba. Ezután beindult a Honvéd, és Akassou, valamint Rouani találataival biztossá tette a győzelmet.

 MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Eger (III. osztályú)–Budapest Honvéd 0–3
Eger, 800 néző. Vezette: Radványi Á. (Márkus T., Pápai Z.)
EGER: Illyés – Debreceni D., Káposzta, Kiskapusi, Szűcs Á. – Zováth, Busai, Romhányi (Kotula, 80.), Vén, Hamar (Bezzeg, 65.) – Bardi. Vezetőedző: László István
BP. HONVÉD: Tóth I. – Horváth A., Debreceni A., Cuerda, Sadjo – Sós, Coira, Akassou, Bojtor – Bajner (Botis, 72.), Rufino (Ruani, 56.). Vezetőedző: Massimo Morales
Gólszerző: Bajner (0–1) a 62., Akassou (11-esből, 0–2) a 71., Ruani (0–3) a 75. percben
Kiállítva: Cuerda (Romhányi megrúgásáért) a 68. percben
: Illyés, Zováth, Szűcs Á., Debreceni D., ill. Bojtor, Sós, Ruani, Akassou
MESTERMÉRLEG
László István: – A hatvankettedik percig tartott a csoda, addig bíztunk abban, hogy megúszhatjuk a vereséget. Ez a reális különbség a két csapat között.
Massimo Morales: – Az első félidőben nem vállaltunk nagy kockázatot, éreztük, hogy a második játékrészben a bennünk lévő erőt mozgósítani tudjuk. Ez sikerült is.
KÉSŐBB
MTK Budapest–Győri ETO FC 17.00
Lombard Pápa–Újpest FC 17.00
Videoton FC–Szombathelyi Haladás 18.00

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik