MLSZ: hivatalos, október 9-én pótolják az MTK-Kaposvár mérkőzést

mlsz.hu mlsz.humlsz.hu mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2010.09.30. 13:35
Címkék
Az MLSZ versenybizottsága elrendelte a 2010. szeptember 25-én félbeszakadt MTK Budapest–Kaposvári Rákóczi FC bajnoki mérkőzés újrajátszását, a találkozó új kezdési időpontja: október 9. (szombat) 17 óra.

Ahogy arról már kedden beszámoltunk, az október 9-i összecsapásra érvényesek lesznek az eredeti időpontra váltott belépők, akik pedig nem tudnak kimenni az új időpontban, azok 18 és 20 óra között visszaválthatják jegyeiket, és visszakapják az árát.Ahogy arról már kedden beszámoltunk, az október 9-i összecsapásra érvényesek lesznek az eredeti időpontra váltott belépők, akik pedig nem tudnak kimenni az új időpontban, azok 18 és 20 óra között visszaválthatják jegyeiket, és visszakapják az árát.

A testület, az NB II Nyugati csoport 8. fordulójában az október 2-án (szombat) 18 órára kisorsolt Gyirmót FC–Győri ETO FC bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélte és a találkozó kezdési időpontját módosította. A mérkőzés új helyszíne és új kezdési időpontja: Győri ETO Park Füves 2. pálya (9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.), október 2. (szombat) 15 óra.

A bizottság módosította az NB II Nyugati csoport 9. fordulójában az október 9-én (szombat) 19 órára kisorsolt PMFC–Kaposvölgye VSC bajnoki mérkőzés kezdési időpontját, a találkozó október 9. (szombat) 18 órakor kezdődik.

A grémium megváltoztatta az NB II Nyugati csoport 12. fordulójában az október 30-án (szombat) 17 órára kisorsolt PMFC–Barcsi SC bajnoki mérkőzés kezdési időpontját is, a meccs új kezdési időpontja: október 30. (szombat) 16 óra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik