MTK: Bizonyítani akarom, hogy nem felejtettem el futballozni - Urbán

Vágólapra másolva!
2011.02.04. 09:05
Címkék
Noha csütörtökön Urbán Gábor csak az MTK második csapatában futballozott, bizonyos, hogy megoldódik a középcsatár jövője. A Vasas elleni felkészülési mérkőzés napján ugyanis szóbeli egyezséget kötött klubjával, amelynek értelmében egy évvel meghosszabbítja június végén lejáró szerződését. Ezzel nemcsak az első csapat kapuja nyílik meg a gólerős csatár előtt, hanem azt is jelenti, hogy szombaton utazhat a törökországi edzőtáborba.

Ismert, az MTK kölcsönadta Paksra, ám az ősszel visszatért nevelőegyesületébe, ahol eléggé mérgesen fogadták, mert sokáig nem fogadta el az elé tett szerződést. Urbán Gábor végül engedett, s visszatérhet a Hungária körútra.

„Egyelőre csak szóbeli az egyezség – magyarázta Urbán Gábor –, ám ha semmi sem jön közbe, pénteken aláírhatjuk a papírokat. Szeretnék újra az első csapatban játszani, bizonyítani akarom, hogy nem felejtettem el futballozni, gólokat rúgni."

Nemcsak Urbán Gábor csatlakozik az edzőtáborba utazó kerethez, hanem Sven Theissen, az MSV Duisburg 22 éves középső védője is. Az MTK ugyanis leginkább a védelmét szeretné megerősíteni, ennek érdekében várják a játékost a törökországi edzőtáborba. A tervek szerint vasárnap csatlakozik az MTK-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik