MTK: Még mindig a magyar bajnoki arany a legfényesebb - Juhász Roland

Vágólapra másolva!
2010.05.07. 23:56
Címkék
Az Anderlechttel idén már a harmadik belga bajnoki címét ünneplő Juhász Roland még mindig a 2003-as, MTK-val szerzett magyar bajnoki aranyérmére a legbüszkébb – nyilatkozta a válogatott védő az MTK honlapjának.

„Nagyon boldog vagyok, hogy két év szünet után ismét bajnoki címet tudtunk nyerni, ráadásul simán, négy fordulóval a vége előtt bebiztosítottuk elsőségünket – nyilatkozta az mtkhungaria.hu-nak Juhász Roland. – Mindenki nagyon boldog a klubnál, természetesen én is, de én legbelül tudom, hogy mindig is az első aranyérmem lesz a legszebb, azt pedig az MTK-val szereztem."

Hétvégén a Soproni Liga 27. fordulójában MTK az Újpest csapatát fogadja. Érdekesség, hogy hét éve Juhásznak éppen az Újpest elleni sikerrel sikerült megszereznie a magyar bajnoki címet a kék-fehérekkel.

„A mai napig élénken él az emlékezetemben az a meccs az Újpest stadionjában, melyet mindenképpen meg kellett nyernünk a végső sikerhez, és nagyon boldog vagyok, hogy a fejesgólommal hozzá tudtam járulni a bajnoki elsőség megszerzéséhez."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik