MTK: Vukmir és Wolfe sérülés miatt biztosan nem játszik a ZTE ellen

Vágólapra másolva!
2011.05.05. 22:09
Címkék
Az MTK labdarúgócsapatának két védője, Dragan Vukmir és Rafe Wolfe is sérüléssel bajlódik, így biztosan nem lehetnek ott a pályán a ZTE elleni pénteki zalaegerszegi bajnokin.

Az MTK két légiósa, Dragan Vukmir és Rafe Wolfe egyaránt combsérülést szenvedett a Szolnok elleni bajnokin, így csatlakoztak a már hetek óta maródi Vadnai Dánielhez. Tischler Patrik viszont visszatérhet a ZTE elleni holnapi bajnokin, mert a héten már edzett.

Az MTK várhatóan a Hegedűs – Vukadinovics, Szekeres, Sütő, Ladányi – Gál, Kanta J., Pátkai – Pál, Tischler, Könyves összeállításban kezd, csereként Groppioni, Hajdú, Kálnoki Kis, Nikházi, Szabó, Eppel és Hrepka léphet pályára – adta hírül az együttes hivatalos honlapja.

„A ZTE erős csapat, kiváló középpályával, nálunk viszont éppen olyan játékosok dőltek ki, akik a csapat stabilitását adhatják” – nyilatkozta a pénteki meccs kapcsán Garami József, az MTK szakmai igazgatója. – A hazaiak már a tavaszi kupameccseken is bizonyították, hogy pontrúgásaik veszélyesek, gyors támadóik révén zavart tudnak okozni. Figyelnünk kell rájuk, mint ahogy a helyzetkihasználásra is: a Szolnok ellen is voltak nagy lehetőségeink, ezeket jobb százalékban kell kihasználnunk. Minden mérkőzésen sok múlik, így ezen is, mindent megpróbálunk, de a zalaiak otthonában nem lesz egyszerű dolgunk.”

Az MTK már csütörtökön elutazott Zalaegerszegre, pénteken 19 órától lép pályára a ZTE Arénában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik