NB I: a Vidi játékosai a városházánál vették át az aranyérmeket

Vágólapra másolva!
2011.05.23. 00:58
A Videoton utolsó szezonbeli bajnokija után a klub történetének első bajnoki címét szerző játékosok a székesfehérvári városházánál vették át az aranyérmeket, valamint a 2010–2011-es szezon győztesének járó serleget – adta hírül az mlsz.hu.

Az Újpest elleni bajnoki mérkőzésről hazatérő Videoton-játékosokat a fehérvári városházánál mintegy 1500 fős tömeg várta, és a megérkezés után azonnal kezdetét vette a történelmi bajnoki cím megünneplése.

A játékosok a városháza előtt az erre az alkalomra épített színpadnál gyülekeztek, az est fénypontjaként Csányi Sándor, az MLSZ elnöke adta át a bajnoknak járó serleget az együttes csapatkapitányának, Farkas Balázsnak.

Az aranyérmeket Csányi Sándortól, illetve Berzi Sándortól, a szövetség alelnökétől vehették át a csapat, valamint a dr. Mezey György vezette szakmai stáb tagjai.

Az ünneplő szurkolók a felállított óriáskivetítőn nézhették meg újra a szezon legszebb pillanatait, majd a városháza erkélyén Garancsi István klubelnök, és Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere adta át a futballistáknak a Videoton névre szóló aranymezét, valamint a város által készíttetett kupát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik