NB I: Aki éhesebb a magyar fociban, bárhol nyerhet - ifj. Mihalecz

Vágólapra másolva!
2011.04.16. 17:16
Címkék
Idegenben is nyert a Siófok a Debrecen ellen (2–3), így – bár lehet, hogy csak átmenetileg – elkerült a kiesőhelyről a Balaton-parti gárda. A debrecen vezetőedzője, Zdenek Scasny úgy látja, csapatának elfogyott az ereje, a győztes vendégeket irányító ifj. Mihalecz István szerint pedig sikeréhesen bárhol nyerhetnek.

„Bíztunk benne, hogy meg tudjuk fordítani a meccset, de nagyon nagy hiba volt pontrúgás után gólt kapni – kezdte értékelését a mérkőzést közvetítő Sport Tv-nek Zdenek Scasny, a DVSC vezetőedzője. – Az első félidőben voltak a fordulópontok, Czvitkovics például büntetőt rontott, aztán pedig elfogyott az erőnk. Mindenképpen elemeznünk kell a mérkőzést, majd készülni a folytatásra.”

„A második félidőben gondoskodtunk róla, hogy legyen egy kis izgulnivalónk – mondta ifj. Mihalecz István. – Az első félidő elején szerencsénk is volt, hogy kimaradt a debreceni büntető, s jókor rúgtuk góljainkat. Aki éhesebbnek bizonyul ellenfelénél a mai magyar fociban, bárhol nyerhet. Ahogy telik az idő, érezzük a játékosokkal, hogy nem szabad feladnunk a harcot, és egyre magabiztosabbak leszünk. ”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik