NB I: Áldozati bárányként néztünk ki - Csank János

Vágólapra másolva!
2011.08.26. 20:30
Címkék
A Zalaegerszeg 5–1-es vereséget szenvedett a Győr otthonában a labdarúgó NB I 7. fordulójának nyitó mérkőzésén. Csank János a védelmet és a kapusát is kritizálta.

„Nyilvánvalóan itt az áldozati bárányként néztünk ki. Egy gólt lehet kapni, az benne van a pakliban, de figyelni kell, hogy ne jöjjön a második, és akkor 1–0-s szünet után lehet variálni. A második félidőt relatíve jól kezdtünk, és amikor gólt tudtunk rúgni, lehetett érezni, hogy azért lehetne még valamit hozzátenni a mérkőzéshez. Természetesen a párharcokat, azokon a posztokon, amelyeken tudtuk, hogy nehéz a helyzet, elbuktuk" – mondta Csank János a mérkőzést közvetítő Sport Tv-nek.

„Ilyen belső védelmi hibákat ezen a szinten nem lehet elkövetni. A kapusunknak nem kell nagyon dühösnek lennie, nagyjából három gólban volt benne. Egyben illik benne lenni, szokták mondani, az előfordul, de két-háromban, nem hiszem" – kritizálta kapusát a zalaegerszegi vezetőedző, annak ellenére, hogy Safet Jahic többször is kiszolgáltatott helyzetben volt a mérkőzésen.

Csank János elmondta, hogy a következő meccsen több helyen is változtat majd a kezdőcsapatán. Persze, ha ő marad a ZTE vezetőedzője.

„Ha valaki úgy gondolja, hogy én vagyok a hibás, nyugodtan lépjen. Ebben a szakmában ez benne van" – mondta ezzel kapcsolatban Csank.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik