NB I: Az elmúlt tíz meccsünkön egy akciógólt kaptunk - Prukner

Vágólapra másolva!
2011.07.31. 20:44
Címkék
Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője a DVSC-től elszenvedett egygólos vereség után elmondta: nagyon bosszantja, hogy állandóan rögzített szituáció után kapnak gólt.

„Támadóbb típusú játékosokat tettem föl, de most is vállalom, hogy jó döntést hoztam. Az elején jól is játszottunk, határozottan, keményen, meg is voltak a lehetőségeink, de nem összpontosítottunk eléggé. Azok a játékosok, akiknek a kreativitása a végjátékban szükséges lett volna, nem hoztak jó döntéseket" – mondta a találkozót közvetítő Sport Tv-nek Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője.

„Lélektanilag nagyon rosszkor kaptuk a gólt. Ezután a Debrecen azt játszhatta, amiben amúgy is nagyon jó. Kontrázhattak. Mi próbáltunk egyenlíteni, kinyíltunk, a Debrecennek pedig voltak újabb lehetőségei, de ez már mindennek a következménye volt. Bosszantó, hogy már kb. tíz meccset játszottunk a nemzetközi és a felkészülési meccsekkel együtt, és összesen egy akciógólt kaptunk, a többit rögzített játékszituációból. Ezt nem lehet lélektanilag elviselni. Ezen kell majd javítanunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik