NB I: az exkaposvári portugál több „magyarra” is felhívta a figyelmet

Vágólapra másolva!
2011.06.16. 09:47
Címkék
A Kaposvár labdarúgócsapatától nyáron távozó André Cabete Portulez az NB I-ben szereplők közül több játékosra is felhívta a portugál klubok figyelmét.

A 25 éves középpályás az O Jogo hasábjain rövid leírást is mellékelt az általa sokra tartott NB I-es labdarúgókról, akik szerinte megállnák helyüket a portugál élvonalban. Íme, Portulez listája a rövid ismertetőkkel:

LÁZÁR BENCE (Újpest)
A szezon második felének felfedezettje. A B-csapattól felhívott támadó nagyszerű az egy az egy elleni szituációkban, atletikus, jól rögtönöz, és a rúgótechnikája is megfelelő.
LINAS PILIBAITIS (Győri ETO)
A középpályás védekező feladata mellett az építkezésből is kiveszi a részét. José Couceiro is számított rá a litván válogatottban.
JÚNIOR (Ferencváros)
Elsődlegesen balhátvéd, de a védelem közepén, valamint a középpályán is bevethető a brazil játékos. Harcias, a támadásokat jól segíti (főleg beadásaival), jól passzol, és bár nem túl magas, a levegőben is erős.
ELEK ÁKOS (Videoton)
Sokoldalú középpályás, a válogatott tagja. Nem bonyolítja túl a játékot, jól fejel, remekül passzol.
ANDRÉ ALVES (Videoton)
A brazil támadó rendkívül agilis, és nem kevésbé technikás. Hírbe hozták a Sportinggal is. Sokoldalú, és a kontratámadást alkalmazó csapatokban is jól használható. Gólérzékeny, amit bizonyít, hogy 24 találattal az NB I gólkirálya lett.
ANDRÉ SCHEMBRI (FTC)
A máltai csatár nem olyan technikás, mint André Alves, viszont önzetlenebb nála. A bajnokságot 16 góllal zárta. Mindkét szélen bevethető.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik