NB I: az Újpestről távozó védő a Haladásnál folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.30. 13:50
A Nemzeti Sport információi szerint Mohl Dávid a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnál folytatja pályafutását. Az Újpestről távozó védő az idény végéig lesz a szombathelyiek játékosa.

Mint beszámoltunk róla, Mohl Dávid a Haladással tartott a törökországi edzőtáborba, és a szombathelyi kaland folytatódik, ugyanis a Nemzeti Sport értesülései szerint a 33 éves balhátvéd közös megegyezéssel szerződést bont Újpesten, és az idény végéig a Haladás játékosa lesz.Mint beszámoltunk róla, Mohl Dávid a Haladással tartott a törökországi edzőtáborba, és a szombathelyi kaland folytatódik, ugyanis a Nemzeti Sport értesülései szerint a 33 éves balhátvéd közös megegyezéssel szerződést bont Újpesten, és az idény végéig a Haladás játékosa lesz.

A klubváltás tényét szerda kora délután mindkét klub megerősítette a hivatalos honlapján.

Mivel a Haladás első számú balhátvédjét, Bosnjak Predragotműteni kell, ezért –Németh Milánmellett – még egy bal oldali védőre szüksége van a vasi klubnak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:Holdampf Gergő(Budapest Honvéd, szabadon igazolhatóként),Oleh Hologyuk(ukrán, Karpati Lviv – Ukrajna, szabadon igazolhatóként),Mohl Dávid(Újpest FC, szabadon igazolhatóként),Saláta Kornél(szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:Rui Pedro Couto Ramalho(portugál, Ferencváros)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Miroszlav Grumics(szerb-magyar, Zalaegerszeg),Emil Lyng(dán, Valur Reykjavík – Izland, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kovalovszki Máté(Mosonmagyaróvár),PetróBalázs(ETO FC Győr),Pinte Patrik(szlovákiai, Komáromi FC/KFC Komárno – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Vít Benes(cseh, Vasas, onnan SK Sigma Olomouc – Csehország)
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik