NB I: csapattársak okoztak fejsérülést a Vasas-Pécs mérkőzésen

Vágólapra másolva!
2011.07.24. 12:52
Címkék
Két súlyos fejsérülés történt a tegnapi Vasas-Híd–Pécsi MFC (1–2) bajnoki labdarúgó-mérkőzésen: Gáspár József és Nenad Todorovics is kórházban kötött ki szombat este.

Gáspár József, a Vasas-Híd csapatkapitánya a második félidőben szerencsétlenül ütközött a levegőben védőtársával, Kovács Gáborral, és az eset után mindketten a földön maradtak. A közelben állók rögtön jelezték, hogy nagy a baj, Gáspárnak ugyanis fennakadt a szeme, és elvesztette az eszméletét, ám a játékvezető nem látott okot arra, hogy megszakítsa a játékot.

A hazaiak csapatkapitányát – aki tizenhárom perccel az egyenlítő találatát követően sérült meg – végül le kellett cserélni, és azonnal értesítették a mentőket is. A kórházban a CT-vizsgálat nem talált semmit, a védő csupán agyrázkódás szenvedett – adta hírül az fcvasas.com.

A PMFC hivatalos honlapjának beszámolója szerint Nenad Todorovicsnak, az együttes középső védőjének az utolsó percben felrepedt a bőr a szeme alatt, mert összefejelt a csereként beálló Causiccsal – csapattársával. Todorovics részletes vizsgálaton esett át a fővárosi Árpád kórházban, meg is röntgenezték, de nem tört el a csontja az ütközés során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik