NB I: Csertői szerint az ETO egy góllal jobb volt a Haladásnál

Vágólapra másolva!
2011.07.29. 21:34
Címkék
A Győr ETO-t irányító Csertői Aurél szerint csapata megérdemelt győzelmet aratott a Haladás ellen a labdarúgó NB I harmadik fordulójának nyitó mérkőzésén (1–0), míg a szombathelyiek edzője, Aczél Zoltán a gyenge első félidei játékukban és a rossz helyzetkihasználásban látja újabb vereségük okát, az ifjú Kovács Istvánnak azonban nagyon elégedett volt.

„A gyors gól meghatározta a mérkőzést, és utána volt két ziccerünk is, ha azokat berúgjuk, akkor simább a mérkőzés. A helyzetek alapján azonban egy góllal mindenképpen jobbak voltunk, és megérdemeltük a győzelmet” – nyilatkozta Csertői Aurél a SportTv-nek.

„Kaptunk egy gólt az elején egy borzasztó védekezési hibából, azután megvoltak ugyanazok lehetőségeink, mint a Győrnek. Mostantól csak az öltheti magára a Haladás mezét, aki százszázalékos, felkészült, egy kicsit meg van kötve a kezem. A második félidőben már egy felpaprikázott csapatot alkottunk, ez a játékrész már a miénk volt, sajnos a végjátékunk megint gyenge volt. Kovács István csodálatosan futballozott, szeretném megdicsérni, egyre több szerepet kap, ha így játszik” – értékelt Aczél Zoltán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik