NB I: Ha reggelig futballozunk, akkor sem rúgtunk volna gólt - Pintér

Vágólapra másolva!
2012.04.29. 21:06
Címkék
Mint ismert, a labdarúgó NB I 26. fordulójában a Kecskemét nagy meglepetésre 2–0-ra legyőzte a bajnoki címre hajtó Győri ETO-t. A kecskemétiek szakmai igazgatója, Török László szerint egységes, jó játékkal győzték le a győrieket, míg a vendégek vezetőedzője, Pintér Attila szerint csapata akkor sem rúgott volna gólt, ha reggelig játszik.

„Remekül hajtották végre a játékosok ma a feladatokat, nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszottunk. Nem féltünk a Győrtől. A felívelt labdákból próbáltunk pontos labdákkal építkezni. Antal fantasztikus teljesítményt nyújtott. Átlagos és átlag feletti teljesítmények is voltak a csapatban. Egységesen és jól játszottunk, ezért sikerült győznünk” – nyilatkozta Török László, a kecskemétiek szakmai igazgatója.

„Csak saját magunkat okolhatjuk, voltak olyan lehetőségeket hagytunk ki, amiket nem szabadott volna. Sajnos ma egy ilyen napunk volt, ha reggelig játszunk, akkor sem rúgunk gólt. Többet kellett volna felvállalni, ha a második félidőben meg akartuk volna fordítani a mérkőzést” – mondta ezt már Pintér Attila, győriek vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik